Mi az a Civilzseb?

A K-Monitor Költségvetés Vizualizáló alkalmazásával látványos, áttekinthető formában mutathatod be szervezeted működését!
Az alkalmazás által generált vizualizációban szereplő adatok a civilszervezetek bírósági letétbe helyezett adataitól eltérhetnek. A vizualizáció tárgyát képező adatokról közhiteles tájékoztatást az adott civilszervezet székhelye szerint illetékes cégbíróság honlapja nyújt, ahol a 2011. évi CLXXV. törvényben (a továbbiakban Ectv.) rögzített beszámolási szabályok alapján a 224/2000. (XII.19.) kormányrendelet, valamint (közhasznú, illetve a jövőben a közhasznú fokozat megszerzését célzó civil szervezet esetén) a 350/2011. (XII.30.) kormányrendelet rendelkezéseinek megfelelően elkészített pénzügyi beszámoló, illetve közhasznúsági melléklet is megtekinthető. A jelen alkalmazás által felhasznált adatok hitelességéért az oldalt használó civilszervezet felel.

Adatkezelés

A Civilzseb szolgáltatásba a regisztráció önkéntes. 16 évnél fiatalabb személy nem regisztrálhat a rendszerbe.

Az alábbi adatokat kérjük a felhasználóktól:

  • e-mail cím - tájékoztatáshoz
  • felhasználónév - azonosításhoz
  • képviselt szervezet - vizualizáción történő megjelenítéshez
  • betöltött pozíció - kiegészítő információ, belső elemzéshez
  • költségvetési adatok - vizualizáción történő megjelenítéshez

A regisztráció során megadott adatokat az alábbi szervezetek kezelik:

  • K-Monitor Közhasznú Egyesület (1062 Budapest, Bajza u. 23., http://k-monitor.hu/, info@k-monitor.hu), mint a szolgáltatás tulajdonosa
  • DeepData Kft. (1116 Budapest, Temesvár u. 20., https://www.deepdata.hu/, office@deepdata.hu), mint a szolgáltatás üzemeltetője

Az információkhoz a fenti szervezeteken kívül más nem fér hozzá. Illetéktelen személyek behatolását a szokásos biztonsági eljárasokkal akadályozzuk, az adatok érintetlenségét folyamatosan monitorozzuk. Az adatok elektronikus formában, több példányban kerülnek tárolásra, csökkentve a hardveres hibákból adódó adatvesztést.

Az adatokat a fenti szervezetek mindaddig megőrzik, ameddig a felhasználó nem kérelmezi adatainak törlését.

Minden regisztrált felhasználónak jogában áll adatairól másolatot kérni, adatait módosíttatni, illetve adatait töröltetni. Az ilyen jellegű kérelmeket a fenti e-mail címekre kell eljuttatni.

A szolgáltatás 2018.05.24. óta megfelel a GDPR szabályozásainak.